Garantia Produselor

Produsele comercializate de Orion Company SRL au o garantie comerciala de 30 de zile. În cazul în care există defecte de fabricație, ne obligăm să schimbăm produsul în termen de 30 de zile. Dacă există defecte de fabricație, ne obligăm să schimbăm produsul în termen de 30 de zile calendaristice. Produsele Orion au un termen de valabilitate între 24 și 60 de luni, în funcție de produs.

Termenul de valabilitate ale produselor Ravenol este de 5 ani de la data inscripționată pe ambalaj, aceea fiind data fabricației, nu cea de expirare. Uleiurile Ravenol sunt originale, fabricate si ambalate in Germania, respecta toate normele aflate in vigoare, vin cu elemente unice de securizare, pe care orice client le poate verifica aici – https://my.ravenol.com/

Piesele auto au un termen de valabilitate între 1 și 24 de luni, în funcție de tip și producător.
Piesele auto care se comercializează pe site-ul nostru provin de la furnizori de încredere, recunoscuți la nivel internațional și internațional. Pentru acordarea garanției pieselor auto este nevoie de:
– deviz de montaj de la un service autorizat RAR
– factura sau bon fiscal de la service-ul unde s-au montat piesele
– copie de pe autorizația RAR a service-ului auto
– copie de pe certificatul de înmatriculare pe care s-au montat piesele
– piesele care prezintă problemă

Notă: În cazul kit-urilor (de ambreiaj, de distribuție etc.) pentru acordarea garanției, trebuie returnat tot kit-ul integral. Magazinul Orion nu își asumă costurile de manoperă pentru montarea/demontarea pieselor defecte.