Termeni & Conditii

Denumirea societatii: S.C. ORION COMPANY S.R.L.
Sediul central: Tecuci, jud. Galati, Strada Gheorghe Petrescu nr. 23A, cod postal 805300
CUI: 18177359
Nr. reg. com: J17/2174/2005

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. S.C. ORION COMPANY S.R.L isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi accesata in aceasta pagina.

Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de ultilizare, si implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intelegerea dintre parti.

Relatia dintre parti este guvernata de urmatoarele acte normative:

  • OG nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor

  • OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii

  • Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comerciantilor in relatia cu consumatorii si armonizarea reglementarilor cu legislatia europeana privind protectia consumatorilor

  • Legea 365/2002 privind comertul electronic

S.C. ORION COMPANY S.R.L garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul www.orionpieseauto.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau fara acordul prealabil scris al acesteia.

Intregul continut al site-ului www.orionpieseauto.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea S.C. ORION COMPANY S.R.L si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul S.C. ORION COMPANY S.R.L a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Domeniul www.orionpieseauto.ro este detinut de catre Viorel Ciripaniuc. Utilizarea acestei marci, a domeniului sau a numelor de comercializare, siglelor si emblemelor, in forma directa sau “ascunsa” (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, cautare web) fara permisiunea prealabila scrisa este interzisa si se pedepseste conform legii.

Produsele prezentate pe www.orionpieseauto.ro sunt  comercializate de S.C. ORION COMPANY S.R.L Preturile produselor pot fi schimbate oricand. Verificati pretul final de vanzare inainte de a achizitiona un produs. 

Politica de retur 

Produsele pot fi returnate în termen de 15 zile calendaristice. Transportul produselor va fi suportat de către cumpărător, iar rambursarea banilor se va face în termen de cel mult 3 zile lucrătoare de la primirea produselor returnate. Banii for putea fi returnați ramburs sau bancar, la alegerea clientului.